Een Goede dag begint altijd met een lach!

Zo spreekt Pascal

Beste Fans,

Welkom op mijn Blogpagina, DE Blogpagina van de enige echte Pascal Doensen. Op deze Pagina gaat u Wekelijks geüpdate worden (soms vaker en soms wat minder vaak) over hoe ik De tijd doorbreng in mijn dagelijks leventje.

Om leuk te beginnen ga ik u alvast vertellen dat er ook (links naar) video’s geplaatst gaan worden zodat u ook een beetje kan lachen met wat ik meemaak zoals ik dat zelf ook al doe.

(DUS DAN DOEN WE DAT TOCH SAMEN)

Ik wil deze inleiding graag afsluiten met een gedichtje wat ik helemaal zelf heb Getypt.

DE LACH
De lach is een uitdrukking, een uitdrukking op uw gezicht, Maar in donkere tijden brengt de lach toch echt wel wat licht.
De lach laat de mensen genieten en brengt gezelligheid in de tent,
Of in uw geval thuis op uw computer maar het ligt eraan waar u bent.
Laat mij u die lach bezorgen door mijn verhalen te lezen met uw eigen verbeeldingen,
En samen met mij de vreugde van de lach te bezingen.

Veel lees en kijk plezier!

Pascal Doensen


Vandaag Zijn we wakker geworden (gelukkig) en gaan we werken bij de Pizzeria op de Weerterbergen (Roompot vakantiepark) natuurlijk beginnen we met een zelf gemaakte Cappuccino om de sfeer al te laten gloeien. Verder heb ik vandaag niks gedaan om de conditie voor de avond te bewaren want onze gasten mogen blijven zitten tot 20.00 uur 🥳. Komt u ook genieten ???


De maand mei is bijna voorbij. Halverwege deze maand ben ik begonnen met mijn blogpagina. Graag wil ik daarom nog even mei samenvatten.

6 mei 2021 is de dag dat ik 20 ben geworden . of moet ik zeggen 2.0 haha

het filmpje hiernaast laat zien dat het volwassenworden nog even op zich kan laten wachten en dat je nooit te oud bent om te spelen.

Bedankt voor de medewerking aan alle gezinsleden die er schijt aan hadden.

Tot in juni!


Beste fans, hier ben ik weer. toch nog in de maand mei maar van dit nieuwtje worden jullie vast wel blij. Dit is het laatste bericht, maar wel in een vorm van een gedicht.

Vandaag heb ik vanuit de post een kussentje binnen gekregen, Maar als het aan mij lag had hij bij het afval al gelegen. Een elektrisch kussentje die je warm kan maken maar eerst moet vullen met water via een fles, bij deze gebeurtenis leerde mijn vriendin mij een goede les. Ik zei “schat het kussentje is kapot er blijft maar water uit komen”, maar ik kon het dopje niet vinden ik had het nog niet gezien misschien was ik aan het dromen. Maar dan maar in 2 keer en de 2e keer ging het goed, Jaja deze jongen heeft af en toe wel een hulp persoon nodig om te weten hoe het moet. Maar nu sluit ik de maand mei echt af met een mooie laatste groet, Vergeten jullie niet te lachen want het maakt je dagen echt goed!

Pascal Doensen.

Tot in juni! (Poging 2)


PROOST!

Juni is begonnen en ja… de eerste week is al even voorbij maar mensen ik heb genoten, Hopelijk jullie ook!
t begon 1 Juni al goed toen ik een vakantie veiling won naar Phantasialand op 29/30 juni voor 2 personen. De rest van de week heb ik mogen werken en zoals iedere Nederlander vast wel weet mogen de restaurants binnen ook weer open dus FEEST! We hebben het enorm druk gehad maar wel veel meer genoten en gelachen met de gasten. Werken op een vakantie park geeft ook vakantie sfeer! En ik doe niet aan sluikreclames maar werken bij de Roompot is echt super gezellig en het neemt de vakantiesfeer mee.
(dit was echt een werk blog!)

Tot de volgende keer !


HET MAG WEER!!!!

‘T is dinsdag avond 15-06-2021, de eerste avond van het lichtkoper repetitie bij de schutterij. Voor degene die niet weet wat dat is (De schutterij of het schuttersgilde was een lokale militie opgericht in de middeleeuwen, bestaande uit burgers, om hun stad of dorp te beschermen en verdedigen bij een externe aanval van bijvoorbeeld rondzwervende roversbenden of vreemde legers en intern de orde te handhaven bij oproer, brand of prominent bezoek. De kerntaken van de schutterij waren aldus te vergelijken met die van de hedendaagse orde en hulpdiensten zoals politiebrandweer en het leger: het bewaken en bewaren van orde, rust en veiligheid van de burgers. De naam schutterij komt waarschijnlijk van het schieten, eerder dan van het beschutten. “Zegt wikipedia”) dus dat was weer een avond noten blazen geblazen maar ik mag er wel bij vertellen dat ik ervan stond te kijken hoe dat ik nog alles wist van noten en maten want het ging supergoed!


Jaja lieve fans. Binnenkort een stukje van een mooie levensles die ik deze week zelf heb gehoord.

Ik zat in de auto en hoorde deze tekst met wat achtergrond muziek (ik moest ineens JANKEN). overal op internet lyrics gezocht maar nergens te vinden…. DAN MAAR WEER ZELF TYPEN dacht ik bij mezelf. Binnenkort staat de lyrics met een toepasselijke selfie op deze website! Keep a eye on me.


Vakantie tijd!!

Het is nu 02-07-2021 13:30 uur dus de hoogste tijd om mijn vakantie foto’s met jullie te delen.

Deze week ben ik met mijn vriendin naar Phantasialand geweest en hebben we een overnachting gedaan in het Ling Bao hotel in China town. Dit waren 2 onvergetelijke dagen ookal weet ik niet meer hoelaat we aangekomen zijn (Dit gaat over tijd en niet over het aantal Kilo’s tijdens het diner) want dat was gewoon om 18:15 uur Volgends mij.

Op de Donderdag zijn we naar Phantasialand zelf gegaan met als absolute hoogte punt De FLY (Nieuwste flying coaster) Daar heb ik ingezeten alsof ik Superman was. Voelde echt alsof we vlogen!

Na onze vakantie hebben we nog Gedineerd bij Bubbels en Bites in Roermond. Echt een Heel leuk concept met menu to share! zeker uitproberen allemaal !!!

Tot de volgende


Beste Fans!

op dit moment ben ik veel aan het werk en aan het Nagenieten van mijn vakantie’s. Er komen wat Dag tripjes aan die ik zeker ga delen met u!

Rustig aan en vergeet niet te lachen!!
want…..

Een goeie dag begint Altijd Met een Lach !


Lieve Fans,

Vandaag ( 19-07-2021) ben ik gaan lopen in de Groesbeekse bossen.
Deze bossen liggen in de omgeving van Groesbeek (klinkt vrij logisch toch?)

In deze bossen zijn veel bomen planten en struiken te vinden en brede paden voor ruiters die wandelaars en mountainbikers omver kunnen galopperen. Ik heb hier 4 uur in een prachtig gebied gelopen en dit is zeker een aanrader voor een ieder van u die dit leest. In de Groesbeekse bossen is een oude spoorweg te vinden die je kan volgen… maar dat heb ik niet gedaan. Ik heb vooral genoten van de uitzichten en van de Frisse lucht van de natuur.

Verder ga ik beginnen met een Blogverhaal op snapchat. wil je daar iets van mee krijgen? scan dan de snapcode bij “Contact”.

Tot de volgende keer !!

ps: CHEEEEEEEEEEESSSEEEE (Lachen!)


Lovely Fans,

Today is a historisch moment voor de Belgische geschiedenis. Vanaf vandaag 20-07-2021 heb ik officieel een Belgische verblijfsvergunning en woon ik officieel in België. Na een half jaar regelen woon ik dan Eindelijk met mijn gezin in het O Zo Mooie Bocholt.

Ook heb ik een paar woordjes Belgisch geleerd zoals: Hesp (Ham), Zetel (stoel), saluukes (Doeiiii), Croque monsieur (Uitsmijter), Croque Madam (Tosti) of anders om… en nog iets wat Belgen vaak zeggen is de zin “Zeker en Vast” dat betekend Vast en zeker Vast en zeker.

Groetjessssss


Achja het leven, Billix vergleek het eens met een ritje in een achtbaan.

It’s just a ride zei die ervan en da is het… Dus laten we die metafoor eens doortrekken naar de bekendste achtbaan van het land, de Python in de Efteling.

Eerst natuurlijk die ellenlange wachtrij. In dit geval 9 maanden, dan mogen we aan boord. Worden we meteen in een soort harnas gedouwt voor onze eigen veiligheid zeggen ze dan en, de route is al bepaald…

 we vertrekken. De bocht om en dan kom je onderaan aan dat lange lange stuk naar boven. Das ons eerste bewustzijn dan zijn we een jaar of zes. Kijken naar boven en willen maar een ding, zo snel mogelijk daar boven zijn en met de grote mensen mee doen maar dat begin gaat zo terg en traag. Dat schiet maar niet op (Tik Tik Tik Tik) en we willen sneller. We willen naar boven (Tik Tik Tik) tot we halverwege zijn dan is het ineens : ik wil eruit! ik wil eruit! Nee ik wil er toch in blijven ik wil eruit Ik wil er in! Ik wil eruit/erin dat noemen we de pubertijd (Tik Tik Tik) hoger en hoger tot we boven aan komen. Wauw ge kijkt uit over da park over de wereld (voelt u eigen de koning van de wereld) das de eerste keer seks, vrij snel daarna komt dat kleine dipje naar beneden. Da noemen ze liefdesverdriet, de eerste keer dat uw hart gebroken word. Dan hedde da bochtje naar links dat gaat ietskes sneller maar ook vrij traag. Je kijkt nog steeds over dat park uit, de wereld aan uw voeten. We zijn nu 20 jaar (ook mooi) en dan word u 30 : vrouw, kinderen, baan, huis, hypotheek en is het Wooosjj.

 Een vrije val naar beneden dan ga de over de kop van links naar rechts door een kurketrekker en voor ge t weet (Psssssssj) bende weer daar waar ge ooit begonnen bent. In een of andere ziekenhuisbed afhankelijk van de mensen om u heen. En links naast u ziet u hoe de volgende generatie al staat te wachten. Ook 9 maanden in de rij gestaan. En die kunnen nie wachten tot dat gij opgeflikkerd bent. Eruit en niemand die nog naar u omkijkt. Dan kunde beneden nog een foto halen als aandenken, die thuis op de schouw zetten in de wetenschap da niemand daar ooit nog een blik op zal werpen. Dus voor eenieder die denkt dat hun leven er echt toe doet, dat hun mening er toe doet, dat die un hele interessante baan heeft. Denk aan Billix “It’s Just A Ride”.

En het enige wat telt aan de einde van die rit is: wie heeft er naast u gezeten tijdens die rit, heeft u hand vastgehouden. Naar wie u lachte aan het eind van die rit met de woorden “Dat was mooi hè lief, dat was het schat. Kom, we halen die foto nog efkes op en dan gaan we lekker naar huis”.

 

Lyrics by Pascal Doensen.


Jaja Fans, wat er nou is overkomen is weer een mooi verhaal, van een bos met haren ging ik tegenover dat beeld bijna helemaal Kaal. De python is zo snel door zijn loopings gegaan, dat mijn haar niet meer op mijn koppie kon blijven staan. Nu is het korter en mag ik weer aan het werk want mijn vrije dag is voorbij, maar wat hebben we genoten en wat was iedereen blij!

Mijn Vriendin heeft mijn haartjes geknipt en zodoende heb ik nu een korter kapseltje. Nu de rest van de maand…….

Werken 😂


Rustig aan

Lieve Fans,

Dit is volgends mij mn eerste Blog MET een Titel 😂, k heb in de maand augustus heel veel gewerkt op de 2 vrije dagen na die ik met jullie heb gedeeld via verschillende wegen. Efteling op de blogpagina en Bowling, golven en eten via snapchat (Passie on tour) nu de komende maand gaat het weer de rustige kant op dus bij deze mijn aankondiging voor Meeer posts op de Blogpagina in Septemberrrrr.

Groetjess; PS, vergeet Niet te lachen !!!


Maandag 6-9-2021 de dag met het mooie weer om naar zee te gaan. En dat ben ik ook zeker gaan doen! En weet u wat het eerste dacht toen ik de zee zag? Wat veel water! En wat een Zand! HEERLIJK!

mensen die aan zee wonen vinden zee niet zo speciaal maar ik als officiële Limburger zou elke morgen naar de zee kunnen om puur even te genieten van de golfjes die je dan aan ziet spoelen en de wind stoten die je haar een slechte look geven maarja wat maakt het ook uit! De zee is het allemaal waard. Wat was dit een heerlijke Maandag! En Dinsdag gaan we weer trompet spelen 🥳!

Fijne Week allemaal !!!!

Vergeet niet te lachen en vooral smorgens, want een goeie lach begint altijd met een Lach !!!!!


Lieve Fans,

Wegens een te grote schade aan de onderkant van mijn auto kon hij niet goed gekeurd worden en heb ik er dus afscheid van moeten nemen. Mijn Black Pearl zoals ik hem noemde is vertrokken naar de Sloperij en word nu voor al z’n onderdelen uit elkaar gehaald (of niet). Maar het goede nieuws is dat er wel al een nieuwe op mijn oogje ligt. Dus ook vandaag begint deze goede dag weer met een supergoeie lach. Bij jullie ook?


Lieve Fans,

Het Dagelijksleven begint iedere dag, t is alleen aan jezelf die ervoor prijst als je opstaat met een lach. Vandaag heb ik gekookt voor mijn gezin met heel veel muziek en plezier, en daarna heb ik een Filmpje gemaakt als voorproefje voor hun dat zien jullie dalijk hier. Met dank aan de Swedish chef voor het leren hoe je Swedish praat. (En veel met mn ogen dicht haha) Life Laugh and Enjoy !


Lieve Fans, vandaag is het 1 april, de dag van de lach. Ik heb hieronder voor jullie een filmpje geplaatst (ofja een link er naartoe) met als inhoud een grapje een show stukje en een persoonlijk gedicht over vandaag. Geniet ervan!!

https://youtu.be/VcS22_YQfFw