Een Goede dag begint altijd met een lach!

Zo spreekt Pascal

Beste Fans,

Welkom op mijn Blogpagina, DE Blogpagina van de enige echte Pascal Doensen. Op deze Pagina gaat u Wekelijks geüpdate worden (soms vaker en soms wat minder vaak) over hoe ik De tijd doorbreng in mijn dagelijks leventje.

Om leuk te beginnen ga ik u alvast vertellen dat er ook (links naar) video’s geplaatst gaan worden zodat u ook een beetje kan lachen met wat ik meemaak zoals ik dat zelf ook al doe.

(DUS DAN DOEN WE DAT TOCH SAMEN)

Ik wil deze inleiding graag afsluiten met een gedichtje wat ik helemaal zelf heb Getypt.

DE LACH
De lach is een uitdrukking, een uitdrukking op uw gezicht, Maar in donkere tijden brengt de lach toch echt wel wat licht.
De lach laat de mensen genieten en brengt gezelligheid in de tent,
Of in uw geval thuis op uw computer maar het ligt eraan waar u bent.
Laat mij u die lach bezorgen door mijn verhalen te lezen met uw eigen verbeeldingen,
En samen met mij de vreugde van de lach te bezingen.

Veel lees en kijk plezier!

Pascal Doensen


Vandaag Zijn we wakker geworden (gelukkig) en gaan we werken bij de Pizzeria op de Weerterbergen (Roompot vakantiepark) natuurlijk beginnen we met een zelf gemaakte Cappuccino om de sfeer al te laten gloeien. Verder heb ik vandaag niks gedaan om de conditie voor de avond te bewaren want onze gasten mogen blijven zitten tot 20.00 uur 🥳. Komt u ook genieten ???


De maand mei is bijna voorbij. Halverwege deze maand ben ik begonnen met mijn blogpagina. Graag wil ik daarom nog even mei samenvatten.

6 mei 2021 is de dag dat ik 20 ben geworden . of moet ik zeggen 2.0 haha

het filmpje hiernaast laat zien dat het volwassenworden nog even op zich kan laten wachten en dat je nooit te oud bent om te spelen.

Bedankt voor de medewerking aan alle gezinsleden die er schijt aan hadden.

Tot in juni!


Beste fans, hier ben ik weer. toch nog in de maand mei maar van dit nieuwtje worden jullie vast wel blij. Dit is het laatste bericht, maar wel in een vorm van een gedicht.

Vandaag heb ik vanuit de post een kussentje binnen gekregen, Maar als het aan mij lag had hij bij het afval al gelegen. Een elektrisch kussentje die je warm kan maken maar eerst moet vullen met water via een fles, bij deze gebeurtenis leerde mijn vriendin mij een goede les. Ik zei “schat het kussentje is kapot er blijft maar water uit komen”, maar ik kon het dopje niet vinden ik had het nog niet gezien misschien was ik aan het dromen. Maar dan maar in 2 keer en de 2e keer ging het goed, Jaja deze jongen heeft af en toe wel een hulp persoon nodig om te weten hoe het moet. Maar nu sluit ik de maand mei echt af met een mooie laatste groet, Vergeten jullie niet te lachen want het maakt je dagen echt goed!

Pascal Doensen.

Tot in juni! (Poging 2)


PROOST!

Juni is begonnen en ja… de eerste week is al even voorbij maar mensen ik heb genoten, Hopelijk jullie ook!
t begon 1 Juni al goed toen ik een vakantie veiling won naar Phantasialand op 29/30 juni voor 2 personen. De rest van de week heb ik mogen werken en zoals iedere Nederlander vast wel weet mogen de restaurants binnen ook weer open dus FEEST! We hebben het enorm druk gehad maar wel veel meer genoten en gelachen met de gasten. Werken op een vakantie park geeft ook vakantie sfeer! En ik doe niet aan sluikreclames maar werken bij de Roompot is echt super gezellig en het neemt de vakantiesfeer mee.
(dit was echt een werk blog!)

Tot de volgende keer !


HET MAG WEER!!!!

‘T is dinsdag avond 15-06-2021, de eerste avond van het lichtkoper repetitie bij de schutterij. Voor degene die niet weet wat dat is (De schutterij of het schuttersgilde was een lokale militie opgericht in de middeleeuwen, bestaande uit burgers, om hun stad of dorp te beschermen en verdedigen bij een externe aanval van bijvoorbeeld rondzwervende roversbenden of vreemde legers en intern de orde te handhaven bij oproer, brand of prominent bezoek. De kerntaken van de schutterij waren aldus te vergelijken met die van de hedendaagse orde en hulpdiensten zoals politiebrandweer en het leger: het bewaken en bewaren van orde, rust en veiligheid van de burgers. De naam schutterij komt waarschijnlijk van het schieten, eerder dan van het beschutten. “Zegt wikipedia”) dus dat was weer een avond noten blazen geblazen maar ik mag er wel bij vertellen dat ik ervan stond te kijken hoe dat ik nog alles wist van noten en maten want het ging supergoed!